Direct naar de inhoud van deze pagina

Workshop: Projecten leiden

Startdatum:
13.11.2018 19:00
Einddatum:
13.11.2018 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
12.11.2018 16:00
Beschrijving:
Steeds vaker worden binnen organisaties veranderingen, ideeën, verbeteringen gerealiseerd door middel van projecten, een deel van het succes van projecten zit in de wijze waarop deze projecten worden aangestuurd (geleid).
In deze workshop leer je wat je als projectleider allemaal moet doen om een project op te zetten, uit te voeren en af te ronden.

Inhoud
Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd welke activiteiten je als projectleider allemaal moet uitvoeren. De nadruk ligt hierbij op het maken van een projectplan en op het monitoren van het project tijdens de uitvoering.

Doelgroep
Voor vrijwilligers en werknemers van vrijwilligersorganisaties in Haarlem en omgeving die leiding (gaan) geven aan een project.
Deze workshop is een vervolg op de workshop ‘Hoe zet je een idee om in een Project’, maar kan ook los gevolgd worden.

Aanvullende informatie
Dit is een Voor Vrijwilligers, Door Vrijwilligers Workshop en wordt verzorgd door Neel van Erve. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als projectmanager en is expert op het gebied van projectmanagement.

Datum & locatie
Dinsdag 13 november van 19.00-21.30 uur.
Trefpunt 't Trionk, Van Oosten de Bruijnstraat 60, 2014 VS Haarlem

Voorwaarden & kosten
Het aanbod van de Vrijwilligersacademie Haarlem is bestemd voor vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren van maatschappelijke en welzijnsorganisaties die zijn gevestigd in Haarlem, Bloemendaal en directe omgeving. Er kunnen maximaal 2 personen per organisatie aan de workshops van de Vrijwilligersacademie Haarlem deelnemen. Hierdoor houden we ook plaatsen beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

Deelname aan deze workshop is kosteloos. Maar bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van
€ 20,00 in rekening gebracht.