Direct naar de inhoud van deze pagina

Workshop: Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties

Startdatum:
12.02.2019 19:00
Einddatum:
12.02.2019 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
12.02.2019 15:00
Beschrijving:
Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je bedrijfsdromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning.
De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo'n aanvraag moet voldoen.
Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van cultuur en welzijn.

Datum en tijd:
Dinsdag 12 februari 2019 - 19.00-21.30 uur
Locatie:
Hart - Haarlem,
Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem
Kosten:
Deelname aan deze workshop is gratis.