Direct naar de inhoud van deze pagina

Workshop: Hoe verleid ik een vrijwilliger?

Startdatum:
21.03.2019 19:00
Einddatum:
21.03.2019 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
20.03.2019 15:00
Beschrijving:
Workshop over het werven van vrijwilligers en schrijven van tekst voor vrijwilligersvacatures.

Voor wie?
Vrijwilligersorganisaties, semiprofessionele en professionele maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers werken.

Inhoud:
Heeft je vrijwilligersorganisatie weleens moeite met het werven van vrijwilligers voor openstaande vacatures? In deze workshop gaat het om hoe je vrijwilligers kunt verleiden. Het accent ligt op het schrijven van wervende vacatureteksten en op met welke online en offline communicatiemiddelen je jouw vacature onder de aandacht kunt brengen.

Wat niet aan de orde komt is de techniek van de social media. Het wordt dus geen cursus Facebook. Je mag wel een creatieve workshop verwachten waar je actief aan de slag gaat en met mede cursisten van ideeën kunt wisselen.
Vraag je je af of bestaande vacatures van jouw club wervend genoeg zijn? Neem deze vooral mee, je krijgt er dan tijdens de workshop advies op. Vooraf even toesturen is helemaal fijn, dat kan naar info@vrijwilligersacademiehaarlem.nl

Deze workshop wordt gegeven door Edwin Bakker.
Edwin heeft een ruime achtergrond op het gebied van marketingcommunicatie bij non-profit organisaties en werkt nu voor de gemeente Haarlem. Daarnaast verzorgt hij al enige jaren voor de Vrijwilligersacademie de gewaardeerde workshop 'hoe verleid ik een journalist'.

Datum en tijd:
Donderdag 21 maart 2019 van 19.00-21.30 uur
Locatie:
Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving
Raaks 36, 2011 VA Haarlem

Kosten:
Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van
€ 20,00 in rekening gebracht.