Direct naar de inhoud van deze pagina

Training Projecten Leiden

Startdatum:
29.05.2019 19:00
Einddatum:
29.05.2019 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
29.05.2019 12:00
Beschrijving:
Steeds vaker worden binnen organisaties veranderingen, ideeën, verbeteringen gerealiseerd door middel van projecten. Een deel van het succes van projecten zit in de wijze waarop deze projecten worden aangestuurd (geleid).

In deze training leer je wat je als projectleider allemaal moet doen om een project succesvol te laten zijn.

Inhoud
Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd welke activiteiten je als projectleider allemaal moet uitvoeren. De nadruk ligt hierbij op het maken van een projectplan en op het monitoren van project tijdens de uitvoering.

Doelgroep
Voor vrijwilligers / medewerkwers van (vrijwilligers) organisaties en (burger) initiatieven in Haarlem, Bloemendaal en omgeving die leiding (gaan) geven aan een project.
Deze training is een vervolg op de training "Projectmatig werken", maar kan ook los gevolgd worden.

Aanvullende informatie
Dit is een "Voor Vrijwilligers, door Vrijwilligers" Training en wordt verzorgd door Neel van Erve. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als projectmanager en is expert op het gebied van projectmanagement.

Voorwaarden en kosten
Het aanbod van de Vrijwilligersacademie Haarlem is bestemd voor vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren van maatschappelijke en welzijnsorganisaties die zijn gevestigd in Haarlem, Bloemendaal en directe omgeving. Er kunnen maximaal 2 personen per organisatie aan de trainingen van de Vrijwilligersacademie Haarlem deelnemen. Hierdoor houden we ook plaatsen beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

Datum en tijd: Woensdag 29 mei 2019 van 19.00-21.30 uur
Locatie:
Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving/
Informatiepunt Haarlem Sámen
Gedempte Oude Gracht 20, 2011 GR Haarlem.

Deelname aan deze training is kosteloos. Maar bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van € 20,00 in rekening gebracht.