Direct naar de inhoud van deze pagina

Cursus: Reanimatie & AED

Startdatum:
12.06.2019 18:30
Einddatum:
12.06.2019 22:30
Kosten deelname:
€ 40,00
Sluiting inschrijving:
01.06.2019 15:00
Beschrijving:
Tijdens deze cursus leert u in één avond van 4 uur hoe u moet reanimeren en een Automatische Externe Defibrilator (AED) kunt gebruiken. U oefent op een reanimatiepop de belangrijkste vaardigheden. Na afloop van deze cursus kunt u een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van een slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging leggen.
Bij goed gevolg ontvangt u het Rode Kruis Certificaat Reanimatie (goedgekeurd door de Nederlandse Reanimatie Raad). Tevens ontvangt u het lesboek Reanimatie.

Geldigheidsduur en erkenning
Alle cursussen van het Rode Kruis Haarlem worden verzorgd door gecertificeerde kaderinstructeurs. Alle certificaten zijn twee jaar geldig en kunnen door middel van herhalingslessen worden verlengd.
Vergoeding zorgverzekering
Veel verzekeringsmaatschappijen bieden een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van een EHBO cursus. Neem voor informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

Kosten: € 40,00

Datum en tijd
Woensdag 12 juni 2019 van 18.30-22.30 uur

Locatie
Rode Kruis Haarlem en Omstreken
Vergierdeweg 52
2025 TK Haarlem

Aanmelden
Rechtstreeks bij het Rode Kruis Haarlem, door te mailen naar info@rodekruishaarlem.nl, met daarin de gewenste cursus, volledige naam, adresgegevens, telefoonnummer en geboortedatum.
Via www.shop.rodekruis.nl​​​, door de gewenste cursus aan te klikken en op datum te zoeken naar de juiste cursus, gegeven door Rode Kruis Haarlem en Omstreken. ​