Direct naar de inhoud van deze pagina

Sportcongres (aangeboden door Sportsupport)

Startdatum:
19.03.2019 17:30
Einddatum:
19.03.2019 22:00
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
15.03.2019 15:00
Beschrijving:
De Kracht van verenigen!
SportSupport nodigt je uit voor voor het sportcongres op dinsdag 19 maart 2019.

Deze training is bedoeld voor actieve burgers die maatschappelijk onbetaald werk verrichten ( vrijwilligers, mantelzorgers, burenhulp, bestuursleden etc.)


Hierbij is iedereen binnen jouw vereniging, bedrijf of initiatief welkom die betrokken is bij de organisatie van sport en bewegen. Kortom, iedereen die betrokken is bij ‘verenigen’.

Vanuit verschillende invalshoeken word je uitgedaagd en aan het denken gezet, over de vereniging, manier van organiseren, de wijk waarin je zit, cultuur, kennis en kunde en daarnaast word je ook gevoed met informatie waar je mee aan de slag kunt.

Dit jaar staat het Sportcongres in het teken van ‘de kracht van verenigen’.

Berend Rubingh houdt zich al 25 jaar bezig met organisatieontwikkeling en verandering binnen de burgermaatschappij. Zijn specialisatie is de sport en dan met name verenigingen. Hij is ook betrokken bij de beweging Back2Basics: “Om goed te functioneren gaat het vooral om alle energie en kracht binnen en om de vereniging aan te boren. Goede verenigingen doen, kunnen en willen dat!”

Om je vereniging nog meer te versterken hebben we aansluitend een aantal workshops. De onderwerpen van de workshops zullen zijn, BTW en de nieuwe regelgeving voor de sportvereniging, de kracht van verenigen extra uitgediept, sport en sponsoring, sport en de politiek, nuttig of nutteloos, grondvormen van bewegen, creatief denken en positief coachen.

Programma:
17.30 uur Ontvangst met buffet
18.15 uur Start van de avond
19.40 uur Pauze
20.00 uur Workshopronde
21.30 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde avond

Aanmelden?
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website van SportSupport/sportcongres.