Direct naar de inhoud van deze pagina

Workshop Communicatievaardigheden: Communiceren met kinderen en/of jongeren

Startdatum:
07.11.2019 19:30
Einddatum:
07.11.2019 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
07.11.2019 15:00
Beschrijving:
Werken -als vrijwilliger- met kinderen en/of jongeren is heel dynamisch en afwisselend. Elk kind is uniek en elke fase binnen hun ontwikkeling vraagt weer andere aandacht en manier van ondersteuning van jou. Tijdens deze workshop krijg je tips en tools die je helpen bij het werken met kinderen en/of jongeren: hoe spreek je kinderen aan op een positieve manier en hoe geef je grenzen aan? En hoe benader je pestgedrag en hoe ondersteun je emoties? Je krijgt inzicht in het belang van positief communiceren, kennis van diverse ontwikkelingsfases en inzicht in het nut van verschillende emoties.

Doelgroep:
Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en (burger) initiatieven die werken met kinderen en/of jongeren.

Naam trainer: KinderJeugdCoach Stella Nagtegaal.
Stella is een ervaren coach met veel liefde voor haar vak én kinderen, jongeren en hun ouders. Ze biedt een laagdrempelig, kortdurende vorm van begeleiding voor kinderen, jongeren en ouders die ergens tegenaan lopen op welk gebied dan ook.

Datum en tijd:
Donderdag 7 november 2019 van 19.30-21.30 uur

Locatie:
Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving/ Informatiepunt Haarlem Sámen
Gedempte Oude Gracht 20, 2011 GR Haarlem

Kosten: Gratis
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van €20,00 in rekening worden gebracht.