Timemanagement

Startdatum:
04.11.2021 19:00
Einddatum:
04.11.2021 21:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
04.11.2021 14:00
Beschrijving:
Beschrijving:
Druk, druk, druk, druk!!! Hoe hard je ook werkt, je agenda blijft overvol. Soms heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. Herken je dit? En wil je daar verandering in aanbrengen? Dan is de workshop "timemanagement" voor jou bedoeld. Het is een eerste stap in het beter beheersen van je tijd.
Doel en inhoud: Het doel van deze workshop is om te ontdekken wat jouw grootste "tijdrovers" zijn. In de workshop worden tips en trucs gegeven die jou helpen om effectief met je tijd om te gaan. Daarbij moet je denken aan onderwerpen als:
* doelen plannen
* dagplannen
* prioriteiten stellen (Eisenhower principe)
* 80/20-regel toepassen
* Deadlines stellen
* Email afhandelen
* Delegeren
* Uitstelgedrag te lijf gaan met de 5-minutentechniek

Voorbereiding: Ter voorbereiding op de workshop wordt gevraagd of je jouw tijdsbesteding gedurende bijvoorbeeld één week bij wilt houden. Dit inzicht kun je gebruiken om tijdens de workshop jouw tijdrovers vast te stellen.

Deze workshop wordt verzorgd door Neel van Erve. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als projectmanager en heeft in die periode geleerd welke tips en trucs succesvol kunnen zijn in het beheersen van je tijd.

Datum en tijd:
Donderdag 4 november van 19.00-21.30 uur
Locatie:
Informatiepunt Haarlem Sámen
Gedempte Oude Gracht 20, 2011 GR Haarlem

Kosten:
Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden maar bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van € 20,- in rekening worden gebracht.