Train de trainer - Hoe maak ik een online training nou leuk en interactief?

Startdatum:
14.12.2020 10:00
Einddatum:
14.12.2020 12:00
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
11.12.2020 15:00
Beschrijving:
Krijg je al de zenuwen bij het idee om training online te geven. Denk jij dat je dit niet kan?
Ik weet zeker dat je dit wel kan. Wat je ervoor nodig hebt is een goeie dosis motivatie, stabiele internetverbinding en wat kennis over online tools. Er zijn verschillende online platforms waarmee je kan werken. Allemaal met hun eigen voor- en nadelen.
In deze training werk ik vanuit Zoom. Een platform dat de afgelopen maanden veel stappen heeft gemaakt op het gebied van privacy. Daarnaast hebben ze leuke technische trucjes die je kan inzetten in je training.

Online trainingen hoeven echt niet saai en vermoeiend te zijn. Dat hangt helemaal van de trainer af die het geeft. En daar kom ik om de hoek kijken. Speelse werkvormen zitten bij mij in mijn basispakket en daarmee weet ik als presentatie- en storytellingcoach hoe je het beste contact kan hebben en houden met de deelnemers, ook online.
Ik neem je in deze Train de trainer stapsgewijs mee in Zoom. Door het meteen toe te passen is het niet alleen theorie, maar ga je direct praktisch aan de slag. Precies wat je ook wilt in een online training.

Hoe geef je een inspirerende en leuke training met interactie?
Hoe ga je het doen? Hoe geef je een goeie training met interactie? Welke mogelijkheden biedt Zoom daarvoor? Hoe houd je de mensen gemotiveerd? De spanningsboog online is namelijk echt anders dan offline. Ik neem je mee in deze training zodat jij na afloop razend enthousiast bent en echt een idee hebt hoe je dit zelf kan gaan doen.

Trainer:
Sanna Langereis – Expressie Expert
Sanna is in 2006 afgestudeerd aan de Theaterschool in Utrecht. Hier heeft ze veel geleerd over expressie en lichaamstaal. Ze heeft gedoceerd als dramadocent en met haar eigen theatergezelschap heeft ze als theatermaker en actrice op nationale en internationale podia gestaan. Daarnaast is ze op gebied van presentatietechnieken en sprekers coaching in het bedrijfsleven steeds actiever geraakt.
Toen in maart 2020 alles veranderde omdat corona zijn intrede had gedaan moest zij zich ook aanpassen en is al snel haar trainingen online gaan geven. O.a. haar training storytelling bij het VWC Haarlem.

Datum en tijd:
Maandag 14 december van 10.00-12.00 uur

Locatie: ZOOM (link volgt na aanmelding en bevestiging)

Kosten: gratis