Effectief vergaderen

Startdatum:
07.09.2021 19:00
Einddatum:
07.09.2021 22:00
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
07.09.2021 15:00
Beschrijving:
In de training Effectief Vergaderen leer je hoe je efficiënt kunt vergaderen met aandacht voor inhoud, deelnemers en uitkomsten. We staan stil bij de drie onderdelen die elke vergadering kent; de voorbereiding, de vergadering zelf en de actie- en besluitenlijst.
Bij de voorbereiding komt o.a. het opstellen van een praktische agenda aan bod die de ruggengraat van de vergadering vormt.
Bij de vergadering zelf kijken we o.a. naar de rol van de voorzitter, doelgericht de punten behandelen, procesafspraken maken, gerichte besluitvorming, aandacht voor de deelnemers en omgaan met lastige situaties zoals bijvoorbeeld irritaties, conflicten of deelnemers die “afhaken”.
Bij de actie- en besluitenlijst staan we stil bij hoe je een duidelijke en doelgerichte actie- en besluitenlijst opstelt en de voortgang van de acties in de gaten houdt.

De training wordt gegeven door Norbert Engels van Norbert Engels Coaching en Sportmassage.

Doelgroep: Deze training is bedoeld voor vrijwilligers die regelmatig vergaderen en hun vaardigheden op dit vlak willen verbeteren.

Datum en tijd:
Dinsdag 7 september 2021 van 19.00-22.00 uur

Locatie:
Informatiepunt Haarlem Sámen
Gedempte Oude Gracht 20, 2011 GR Haarlem

Kosten:
Deelname aan deze training is gratis. Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, kan een bedrag van € 20,00 in rekening gebracht worden.