Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties

Startdatum:
14.09.2021 14:00
Einddatum:
14.09.2021 16:30
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
14.09.2021 12:00
Beschrijving:
Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je bedrijfsdromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning, in het bijzonder bij fondsen. De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo'n aanvraag moet voldoen. Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en (burger)initiatieven.

Deze workshop wordt gegeven dor Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van zorg, cultuur en welzijn. Daarnaast is Willemijn officemanager bij een vermogensfonds in Haarlem.

Datum en tijd:
Dinsdag 14 september van 14.00-16.30 uur

Locatie:
Badhuis Leidsebuurt
Leidseplein 49, 2013 PW Haarlem

Kosten:
Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van € 20,00 in rekening worden gebracht.