Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers) organisaties

Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers) organisaties

Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je bedrijfsdromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning, in het bijzonder bij fondsen. De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo'n aanvraag moet voldoen. Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en (burger)initiatieven.

Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van zorg, cultuur en welzijn. Daarnaast is Willemijn officemanager bij een vermogensfonds in Haarlem.

Datum en tijd:
Dinsdag 2 november van 19.00-21.30 uur

Locatie:
Informatiepunt Haarlem Sámen
Gedempte Oude Gracht 20, 2011 GR Haarlem

Kosten:
Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van € 20,00 in rekening worden gebracht.

Inschrijven kan tot:
01-11-2021 - 15:00 uur
Datum bijeenkomst:
02-11-2021 - 19:00 uur
Aangeboden door:
organisatie logo Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving
Aangeboden door:
organisatie logo Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving