Direct naar de inhoud van deze pagina

Hulp aanbieden

banner 2 met tekst

Onderzoek heeft uitgewezen dat er gelukshormonen (oxytocine) vrijkomen als je iets voor een ander doet. Verhoog je geluksgevoel en meld je aan als vrijwilliger!

Hulp aanbieden als vrijwilliger

Wil jij je graag inzetten voor anderen? Eenmalig, iedere week, voor een bepaalde organisatie? Op Haarlemvoorelkaar vind je eenvoudig het vrijwilligerswerk dat bij jouw wensen past.

Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf te registreren en een hulpaanbod te plaatsen. Met het plaatsen van het hulpaanbod geef je aan waar je interesses liggen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoe vaak en waar mee je een organisatie wilt helpen.

Knop REGISTREREN EN AANBOD PLAATSEN


Jouw hulpaanbod wordt getoond aan organisaties met vacatures bij jou in de buurt die passen binnen jouw interesses. Organisaties kunnen contact met je opnemen door te reageren op jouw hulpaanbod. Je kunt natuurlijk ook direct reageren op vacatures die je interessant vindt. Bekijk de actuele hulpvragen.

Haarlemvoorelkaar zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving om met organisaties in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch contact en een kennismakingsgesprek. Lees alle tips over veiligheid en contact met anderen.


Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Onze helpdesk is er voor jou!

Knop CONTACT