Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jitlada

  Aanbod van Jitlada

  Geplaatst door Jitlada
  Ik ben Jitlada en ik kom uit Thailand. Toen ik in Thailand was, was ik een verpleegster. Ik woon nu in Haarlem en ik studeer de nederlands taal. Mijn Nederlands dit moment is reddelijk. In toeskom... Lees meer
 • Profielfoto van Madelon

  Aanbod van madelon

  Geplaatst door Madelon
  Beste Dame, heer, Ik solliciteer naar de vrijwilligers functie bij de VVV haarlem voor 2 dagen in de maand, ik ben eventueel voor meer dagen inzetbaar momenteel. Graag zet ik mij komende maanden in... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Bas

  Aanbod van Bas

  Geplaatst door Bas
  Na 20 jaar ondernemen heb ik eind vorig jaar mijn software/ICT bedrijf verkocht en ben ik nu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Uiteraard ben ik nog steeds volop aan het ondernemen, maar daarnaast zou i... Lees meer
 • Profielfoto van Manuel

  Aanbod van Manuel

  Geplaatst door Manuel
  Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Manuel en woon in Haarlem. In het verleden heb ik meerdere bedrijven opgericht en gerund. Door een ander zienswijze op het leven heb ik mij laten om... Lees meer
 • Profielfoto van Manath

  Aanbod van Manath

  Geplaatst door Manath
  Ik ben een eerstejaars social work student die op zoek is naar een vrijwilligersbaan waarmee ze haar tijd zinvol kan invullen en tegelijkertijd praktische ervaring kan op doen. Lees meer
 • Profielfoto van Renske

  Aanbod van Renske

  Geplaatst door Renske
  Hoi ik ben Renske en nieuw in Haarlem. Ik weet dat alleen zijn niet altijd leuk is dus wil ik mijzelf ook graag inzetten om het leven van een ander leuker te maken.Ik denk daarbij aan chatten, bellen ... Lees meer
 • Profielfoto van Nienke

  Aanbod van Nienke

  Geplaatst door Nienke
  Ik zit momenteel in de ziektewet en wil graag iets voor een ander kunnen betekenen! Ik heb een achtergrond als pubercoach en ik ben sociaal/empathisch aangelegd. Lees meer
 • Profielfoto van Jordi

  Aanbod van Jordi

  Geplaatst door Jordi
  Ik woon met zeer veel plezier in Haarlem en wil graag een positieve bijdrage leveren aan mijn directe omgeving Lees meer
 • Profielfoto van Maaike

  Aanbod van Maaike

  Geplaatst door Maaike
  Ik wil graag een paar dagdelen per week vrijwilligerswerk doen. Lees meer
 • Profielfoto van Sharif

  Aanbod van Sharif

  Geplaatst door Sharif
  Ik vind het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen. Wil graag tussen de mensen zijn en structuur op te bouwen. Mijn leerdoel is mijn Nederlandse taal verbeteren. Het liefst in een omgeving waar ik me... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.