Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Haarlem en gemeente Bloemendaal

Sorteer op:
 • Profielfoto van Santusia

  Aanbod van Santusia

  Geplaatst door Santusia
  Ik zou graag dit persoonlijk toelichten Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ik ben 56 jr en minder mobiel, vroeger was ik eenzaam dus ik weet hoe belangrijk sociaal contact is Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 651 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Sjoukje

  Aanbod van Sjoukje

  Geplaatst door Sjoukje
  Ik ben sinds april 2018 met pensioen en vind het weer tijd worden om iets te betekenen in de maatschappij. Zowel voor mijzelf als voor de gemeenschap. Mijn interesse gaat o.a. uit naar een functie al... Lees meer
 • Profielfoto van Geer

  Aanbod van Geer

  Geplaatst door Geer
  Ik ben een student Culturele en Maatschappelijke Vorming die graag iets voor een ander doet. Binnen mijn opleiding wordt mij veel geleerd over mensen onderling, hoe belangrijk deze connecties zijn en ... Lees meer
 • Profielfoto van Iris Marie

  Aanbod van Iris Marie

  Geplaatst door Iris Marie
  Ik ben 25 en student kunstzinnig therapeut. Buiten het meer ervaring opdoen wil ik heel graag mijn (creatieve en hulpverlenende) steentje bijdragen aan het leven van anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Jamal

  Aanbod van Jamal

  Geplaatst door Jamal
  Ik wil graag vrijwilligers werk doen, omdat ik meer Nederlanders wil ontmoeten, bovendien wil ik graag mijn Nederlands verder ontwikkelen. Ik wil graag ergens werken waar ik met veel Nederlanders cont... Lees meer
 • Profielfoto van Mauricette

  Aanbod van Mauricette

  Geplaatst door Mauricette
  Ik wil graag wat meer onder de mensen komen nu mijn kinderen op de middelbare school zitten.Ik vindt het leuk om met andere mensen om te gaan. Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  Ik ben student en werk in de horeca. Met de tijd die ik over heb zou ik graag anderen willen helpen. Ik ben beschikbaar voor een paar uur per week. Lees meer
 • Profielfoto van Tarquin

  Aanbod van Tarquin

  Geplaatst door Tarquin
  Het lijkt me leuk om iets voor een ander te kunnen betekenen. Ik wil 1 a 2 keer per week met iemand gaan wandelen en misschien nog een kop koffie drinken en wat praten. Lees meer
 • Profielfoto van James

  Aanbod van James

  Geplaatst door James
  Tijdelijk voor een maand om er voor mensen te zijn, maar ook om mezelf bezig te houden. Ik heb altijd dagen van 12 uur gewerkt en wil dit nu af gaan bouwen zodat er wat meer tijd voor mezelf ontstaat.... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.