Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Roosje

  Aanbod van Roosje

  Geplaatst door Roosje
  Ik hou van kunst, yoga, dansen, theater, taart en enthousiasme, maar ik kan ook heel serieus hard nadenken. De reden dat ik vrijwilligerswerk zoek is omdat ik altijd ontzettend gemotiveerd raak als ik... Lees meer
 • Profielfoto van Izabella

  Aanbod van Izabella

  Geplaatst door Izabella
  Ik wil graag vrijwilligerswerk doen omdat ik graag anderen help, mijzelf wil blijven ontwikkelen en denk dat je van anderen ook veel leert. Om iets terug te kunnen doen voor mensen die dat nodig hebbe... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Sean

  Aanbod van Sean

  Geplaatst door Sean
  Ik wil graag andere mensen helpen omdat het mij een voldaan gevoel geeft om andere mensen gelukkig te zien door een helpende hand te bieden. Lees meer
 • Profielfoto van Sterre

  Aanbod van Sterre

  Geplaatst door Sterre
  Ik ben erg enthousiast, sportief en en mensen mens. Ik ben nu al bijna een jaar vrijwilliger bij het bejaardentehuis Kennemerland, maar door de corona crisis kan ik daar nu niet meer helpen. Volgend j... Lees meer
 • Profielfoto van Toos

  Aanbod van Toos

  Geplaatst door Toos
  Als onderdeel van reïntegratie na ziekte kan ik 2 x 2uur in de week helpen Lees meer
 • Profielfoto van Jelle

  Aanbod van Jelle

  Geplaatst door Jelle
  Beste heer/mevrouw, Ik ben een 23 jarige eerstejaars geschiedenis student, die een steentje wil bijdragen aan de maatschappij door middel van vrijwilligerswerk. Ik vind het heerlijk om in de natuur... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Gezellige koffie en thee bezorger gezocht

  Geplaatst door Chantal
  Bezorg jij mensen graag een glimlach op hun gezicht? Ben je wel in voor een gezellig praatje? Kun jij dit alles terwijl je onze bewoners voorziet van een lekker kopje koffie of thee? Kom bij ons aan d... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Aanbod van Ellen

  Geplaatst door Ellen
  Via vrijwilligerscentrale ben ik al werkzaam als rondleider bij Molen de Adriaan en als ondersteuning op een basisschool waar ik vooral kinderen help met lees- en taalproblemen. Ik heb nog tijd over e... Lees meer
 • Profielfoto van Anjana

  Aanbod van Anjana

  Geplaatst door Anjana
  I would like to help others with exercise, being active and having a positive cheerful approach towards life. By volunteering, I want to meet people, converse and contribute to society. Lees meer
 • Profielfoto van Demian

  Aanbod van Demian

  Geplaatst door Demian
  Hi, I would like to be able to help in society in order to explorer new meaningful work, connections with people and a way to practice the dutch language. I have never worked as a volunteer an I am o... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.