Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Haarlem en gemeente Bloemendaal

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tarquin

  Aanbod van Tarquin

  Geplaatst door Tarquin
  Het lijkt me leuk om iets voor een ander te kunnen betekenen. Ik wil 1 a 2 keer per week met iemand gaan wandelen en misschien nog een kop koffie drinken en wat praten. Lees meer
 • Profielfoto van James

  Aanbod van James

  Geplaatst door James
  Tijdelijk voor een maand om er voor mensen te zijn, maar ook om mezelf bezig te houden. Ik heb altijd dagen van 12 uur gewerkt en wil dit nu af gaan bouwen zodat er wat meer tijd voor mezelf ontstaat.... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 698 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Denise

  Aanbod van Denise

  Geplaatst door Denise
  Ik heb altijd al anderen mensen willen helpen, hier heb ik ook opleidingen in gedaan. Helaas ben ik door een ziekte/lichamelijke handicap redelijk beperkt, waardoor ik veel dingen op heb moeten geven ... Lees meer
 • Profielfoto van Annet

  Aanbod van Annet

  Geplaatst door Annet
  ik werk netjes, ben perfectionistisch en afspraak is afspraak. Ik ben creatief en zie vaak ook creatieve mogelijkheden bij bijvoorbeeld het zoeken naar cadeaus of het maken van cadeaus en leuke artike... Lees meer
 • Profielfoto van Elisabeth

  Aanbod van Elisabeth

  Geplaatst door Elisabeth
  Vrijwilligerswerk spreekt mij erg aan omdat ik graag een bijdrage wil leveren. Ervaring met lesgeven en verder liggen mijn passie, ervaringen en capaciteiten vooral op het creatieve vlak (tekenen, ed... Lees meer
 • Profielfoto van Boni

  Aanbod van Boni

  Geplaatst door Boni
  De afgelopen vier jaar begeleidde ik als vrijwilliger bij de bibliotheek Zuid-Kennemerland (Schalkwijk, Haarlem) scholieren bij het maken van hun spreekbeurten, werkstukken en presentaties. Ik ben o.a... Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan de inwoners van Haarlem. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en zo wat te kunnen betekenen! Lees meer
 • Profielfoto van Ingeborg

  Aanbod van Ingeborg

  Geplaatst door Ingeborg
  Ik vind het fijn andere mensen te leren kennen en evt te ondersteunen en ook van hen te leren. Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Ik ben Charlotte en ik ben 20 jaar en gek op dieren! . Hier wil ik graag vrijwilligers werk mee doen. Ik ben doordeweeks altijd na half 4 beschikbaar en in het weekend de hele dag!. Ik ben op zoek naa... Lees meer
 • Profielfoto van Kaya

  Aanbod van Kaya

  Geplaatst door Kaya
  Ik wil iets voor anderen doen, omdat ik vaak met mijzelf bezig ben en er niet genoeg bij stil sta wat een klein beetje moeite en tijd voor andere mensen kan betekenen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.