Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Ik ben Marjolein, 27 jaar en wil graag wat voor andere doen zodat ik wat meer mijn mijn vrije tijd kan doen. Ik ben dol op dieren en tuin& natuur. Lees meer
 • Profielfoto van Ingeborg

  Aanbod van Ingeborg

  Geplaatst door Ingeborg
  We zijn allemaal mensen en ik wil graag mijn positieve energie met anderen delen om meer mensen een goed gevoel te geven. Ik zou graag een praatje maken met mensen die zich alleen voelen. 1 keer i... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Maria

  Aanbod van Maria

  Geplaatst door Maria
  Omdat ik vrije tijd heb en Nederlandse taal wil verbeteren. Lees meer
 • Profielfoto van Odile

  Aanbod van Odile

  Geplaatst door Odile
  Ik zou graag willen helpen als vrijwilliger. Mijn interesses zijn natuur, boeken, dieren, en entrepreneurship. Omdat ik door Corona wat tijd over heb wil ik mijn tijd nuttig besteden in dienst van men... Lees meer
 • Profielfoto van Shyrlene

  Aanbod van shyrlene

  Geplaatst door Shyrlene
  Ik wil graag mijn dag besteding hebben. Ik vind het leuk om in de kweektuin te werken of gewoon buiten in de natuur werken. Lees meer
 • Profielfoto van Joke

  Aanbod van Joke

  Geplaatst door Joke
  Vegetarische kok biedt aan om 2 keer per week een mooie verse soep te maken voor zorgverleners die in de knel komen met hun tijd en energie.Haarlem Noord zou handig zijn. Ik kan het met de auto brenge... Lees meer
 • Profielfoto van Margreet

  Aanbod van Margreet

  Geplaatst door Margreet
  Ik doe al langer vrijwilligerswerk, maar nu ik gepensioneerd ben, heb ik meer tijd. Graag zou ik ouderen gezelschap houden, ze helpen en dingen mee ondernemen. Ziekte en zeer kan ik moelijker mee om... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  leuk om een ander te helpen tegen een kleine vergoeding. Lees meer
 • Profielfoto van Elena

  Aanbod van Elena

  Geplaatst door Elena
  ik zou het wel leuk te vinden om de telefoon op te nemen en de receptie te ondersteunen. ik vind het leuk om met mensen te werken. ik heb vroeger in de winkel gewerkt, en ik heb ook met de oudere men... Lees meer
 • Profielfoto van Ineke

  Aanbod van Ineke

  Geplaatst door Ineke
  Wil graag mensen begeleiden verzorgingstehuis of revalidatie Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.