Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ineke

  Aanbod van Ineke

  Geplaatst door Ineke
  Wil graag mensen begeleiden verzorgingstehuis of revalidatie Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Ik ben vrouw van 50 jaar met lichamelijke beperkingen die graag iets wil doen voor de mede mens en sociale contacten met de mensen en dieren fijn vindt. Onder de mensen zijn houd ik van. Ik houd ook e... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Jackson

  Aanbod van Jackson

  Geplaatst door Jackson
  mijn collega en ik houden van om andere mensen te dienen en te hulpen. Lees meer
 • Profielfoto van Patty

  Aanbod van Patty

  Geplaatst door Patty
  Wanneer ik op reis ben ontmoet ik zoveel vriendelijke en gastvrije mensen. Ik wil anderen ook graag zo'n welkom gevoel geven in Nederland. Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten, ervaringen te delen ... Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  . . Lees meer
 • Profielfoto van Carin

  Aanbod van Carin

  Geplaatst door Carin
  Ik ben weer herstellende na een Burn out van bijna een jaar . Ik ben verpleegkundige bekend met de ouderenzorg met name op de gesloten afdeling. Dit heeft ook mijn voorkeur. Wat is ga doen maakt niet ... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Graag wil ik een bijdrage leveren aan de crisissituatie waarin wij nu bevinden. Ik ben een Shiatsu praktijk, (Shiatsu en coaching) en heb wat extra tijd. Ben in het verleden taalcoach geweest. Werken ... Lees meer
 • Profielfoto van Ruud

  Aanbod van Ruud

  Geplaatst door Ruud
  Onlangs kwam ik op vrijwilligerswerk als gastheer(gastvrouw) tegen,op vogelenzang. op de vrijdags heb wat extra tijd en dus dit lijkt me wel wat op vrijdag paar uurtjes van dienst te kunnen zijn o... Lees meer
 • Profielfoto van Rogier

  Aanbod van Rogier

  Geplaatst door Rogier
  Ik vind het belangrijk om af en toe te kunnen helpen. Ik wil dit in mijn eentje of samen met mijn zoon doen(12). Zit hij niet altijd achter de X-Box. Lees meer
 • Profielfoto van Olivier

  Aanbod van Olivier

  Geplaatst door Olivier
  Als nieuwe inwoner van Haarlem wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het verenigingsleven van Haarlem. - Belg Woonachtig te Haarlem sinds 01/2019 - NL / FR / ENG / IT - Interarchitect - Muzik... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.