Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Ik ben Peter 44 jaar en angel bijna 2 jaar Ik ben een lange man ( 2.15 ) Ik ben 100% afgekeurd en heb een Wajong uitkering. Ik ben sociaal en behulpzaam. Goed luistert oor. Ben taxichauffeur in h... Lees meer
 • Profielfoto van Denise

  Aanbod van Denise

  Geplaatst door Denise
  Hallo allemaal, Ik hoop via deze weg vrijwilligerswerk te vinden. Sinds kort ben ik verhuist vab Haarlem naar Vogelenzang, vandaar dat ik mijn bericht aanpas. Ik ben opzoek naar vrijwilligerswerk ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  Ik ga binnenkort met pensioen, en zoek een zinvolle besteding Lees meer
 • Profielfoto van Loes

  Aanbod van Loes

  Geplaatst door Loes
  Sinds enkele jaren afgekeurd, maar ik wil toch graag iets ondernemen. Ik heb beperkt tijd, omdat ik de zorg heb voor mijn gehandicapte zoon, die overdag naar dagbesteding is. Ik zou graag iets met ki... Lees meer
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  Ik ben gek op wat oudere mensen. Ik vind het onwijs sneu om te lezen, dat veel mensen nu alleen zijn en/of weinig hulp krijgen. Ik zou graag dat dagelijks vrolijke helper willen zijn. Van boodscha... Lees meer
 • Profielfoto van Imane

  Aanbod van Imane

  Geplaatst door Imane
  Momenteel volg ik de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening op het HBO. Dit jaar vragen zij ons om vrijwilligerswerk te doen. Dit mag (hoeft niet) SJD gerelateerd zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Anne-Ruth

  Aanbod van Anne-Ruth

  Geplaatst door Anne-Ruth
  Hoi! Ik ben Anne-Ruth, 31 jaar en woon in Haarlem. Ik wil graag door middel van vrijwilligerswerk een steentje bijdragen aan de maatschappij en zelf weer een beetje gevoel krijgen met de arbeidsmarkt.... Lees meer
 • Profielfoto van Youri

  Aanbod van Youri

  Geplaatst door Youri
  Hallo! Ik ben Youri (31 jaar) en vind het leuk om mensen blij te maken, iets actiefs te doen en klaar te staan voor een ander. Sporten, een kopje koffie of wanneer je in Corona-tijd bang bent om de bo... Lees meer
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  ( ) Lees meer
 • Profielfoto van Londa

  Aanbod van Londa

  Geplaatst door Londa
  Het zit in mijn aard; helpen, luisteren, samen naar buiten, een maatje worden enof zijn. En ik heb tijd. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.