Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Feliks

  Aanbod van Feliks

  Geplaatst door Feliks
  Ik ben Feliks en ik woon sinds vorig jaar in Haarlem. Heb enige ervaring opgedaan met netwerkcoaching in Amsterdam. Ik zou graag weer iets willen doen in deze richting. ‘Welzijnscoach’ bijvoorbeeld zo... Lees meer
 • Profielfoto van Marleen

  Aanbod van Marleen

  Geplaatst door Marleen
  Na 20 jaar gewerkt te hebben in de luchtvaart verheug ik me erop mijn creativiteit en enthousiaste op een nieuwe werkplek in te gaan zetten. Mijn open houding en groot empatisch vermogen maken dat ik ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Kristine

  Aanbod van Kristine

  Geplaatst door Kristine
  Ik wil graag honden uitlaten voor anderen, ik kan zelf geen hond meer houden. Heb ruime ervaring met een American Stafford, houd veel van wandelen en doe graag iets voor andere honden en hun baasjes. Lees meer
 • Profielfoto van Kasia

  Aanbod van Kasia

  Geplaatst door Kasia
  I am volunteer for almost whole life. It's really nice feeling when you can give part of your soul to second person. The only one problem is that I don't speak dutch yet. Lees meer
 • Profielfoto van Andrew

  Aanbod van Andrew

  Geplaatst door Andrew
  Ik ben engels. Ik was schilder zo heel prakisch met mijn handen Lees meer
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van niels

  Geplaatst door Niels
  Ik geloof dat ons welzijn veelal wordt bepaald door externe invloeden en dat we zelf veel minder invloed hebben dan we (willen) geloven. Ik wil me graag inzetten voor mensen die minder geluk hebben ge... Lees meer
 • Profielfoto van Seyhan

  Aanbod van Seyhan

  Geplaatst door Seyhan
  Als je een ander helpt, help je ook jezelf. Ik zou graag activiteiten willen begeleiden. Lees meer
 • Profielfoto van Houda

  Aanbod van Houda

  Geplaatst door Houda
  Ik wil een steentje bijdragen aan de maatschappij door een luisterend oor te bieden aan degenen die het nodig hebben. Ik zou het fijn vinden als ik hen een luisterend oor kan bieden/ duwtje in de rug ... Lees meer
 • Profielfoto van Pauline

  Aanbod van Pauline

  Geplaatst door Pauline
  Ik ben een vrouw van 63 jaar. Als sociaal psycholoog heb ik 15 jaar gewerkt als (commercieel) beleidsonderzoeker/adviseur. Daarna heb ik mij omgeschoold tot en gewerkt als architect, eveneens circa 15... Lees meer
 • Profielfoto van Liliana

  Aanbod van Liliana

  Geplaatst door Liliana
  ik ben 4 uur per week beschikbaar ik wil helpen Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.