Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jens

  Aanbod van Jens

  Geplaatst door Jens
  ik werk in de horeca en heb op dit moment geen werk. ik heb altijd al vrijwilligerswerk willen doen, maar ik heb altijd meer dan fulltime gewerkt, waardoor ik geen tijd had voor vrijwilligerswerk. n... Lees meer
 • Profielfoto van Lenie

  Aanbod van Lenie

  Geplaatst door Lenie
  Ik ben arbeidscoach bij Vluchtelingenwerk Haarlem e.o. en zoek voor een cliënt een vrijwilligersplek. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Reinier

  Aanbod van Reinier

  Geplaatst door Reinier
  Inmiddels ben ik al weer een paar jaar met pensioen na 42 jaar basisschoolleerkracht te zijn geweest. Ik ga er graag met de fiets op uit richting natuur of cultuur. Maar ik heb wekelijks nog wel wat u... Lees meer
 • Profielfoto van Justyna

  Aanbod van Justyna

  Geplaatst door Justyna
  Ik ben werkloos op dit moment en ik vind dat ik kan die tijd inzetten om iets goeds te doen voor iemand anders. Lees meer
 • Profielfoto van Valerie

  Aanbod van Valerie

  Geplaatst door Valerie
  Ik zou graag ervaring willen opdoen doorgroeien en uiteindelijk een betaalde baan. Mijn hobby is zingen. Lees meer
 • Profielfoto van Stefan Julio

  Aanbod van Stefan Julio

  Geplaatst door Stefan Julio
  Ik wil graag helpen omdat ik geloof dat mensen positiviteit nodig hebben om ook hun leven eventueel te veranderen.Ik vind het heel leuk met mensen om te gaan en hen aan het lachen te maken, want dat i... Lees meer
 • Profielfoto van Shahriar

  Aanbod van Shahriar

  Geplaatst door Shahriar
  My best memory of volunteer work experience is when I walked into a classroom of children with mental and physical disabilities who did not speak English. Once we managed through the introduction, we ... Lees meer
 • Profielfoto van Edith

  Aanbod van Edith

  Geplaatst door Edith
  Ik heb te veel tijd over en wil graag wat terug doen voor de mede mens en voor dieren. Ik heb al ervaring bij hvo de daklozen centrum maar dat is vanwege covid gestopt. Ben nu opzoek naar een nieu... Lees meer
 • Profielfoto van Marie José

  Aanbod van Marie José

  Geplaatst door Marie José
  Momenteel verblijf ik op Droompark Spaarnwoude en bied me aan om te helpen bij de voedselbank omgeving Zwanenburg. Ik ben enkele dagdelen per week beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Giel

  Aanbod van Giel

  Geplaatst door Giel
  Na een druk werkzaam leven en al enige jaren genietend van pensioen (en rust) wil ik me nu "nuttig maken" voor anderen, bij voorkeur voor anderstaligen en vluchtelingen. Afgelopen jaren ben ik al met... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.