Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Mijn naam is Jan en ik ben 34 jaar oud. Zelf heb ik een al een turbulent leven achter de rug en heb ik mogen ervaren hoe de hulp van andere mij heeft geholpen tot wie ik nu ben en mij helpt tot wie i... Lees meer
 • Profielfoto van Demian

  Aanbod van Demian

  Geplaatst door Demian
  Hallo.ik ben demian 37 jaar en woon in haarlem.ik wil er graag zijn voor mensen die in isolement leven,eenzaam zijn of psychische problemen hebben aangezien ik weet hoe moeilijk dit is.ik ben in voor ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  mee helpen in de huishouding en bewoners helpen met hun probleem en hun dag besteding Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik heb 10 jaar bij Welzijn Bloemendaal gewerkt als receptioniste een aantal dagdelen per week. Dit werk is helaas gestopt. Het liefst zou ik weer zoiets willen doen. Maar mensen helpen met taal lijkt... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Ik ben 40 jaar werkzaam geweest in de techniek, hoofzakelijk industrieele printers, verder heb ik mij ontwikkeld in mijn vrije tijd in diverse werkzaamheden, zoals loodgieters , timmer, electrotechnis... Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ik ben geïnteresseerd in een vacature Lees meer
 • Profielfoto van Janny

  Aanbod van Janny

  Geplaatst door Janny
  Het is toch heerlijk om voor een ander iets te doen en je vindt weer nieuwe contacten en het is goed om bezig te zijn Lees meer
 • Profielfoto van Nathalie

  Aanbod van Nathalie

  Geplaatst door Nathalie
  Ik zag dat er gezocht wordt naar iemand die kan helpen bij massages voor ouderen door Eric. Ik ben bezig geweest met een sportmassage opleiding en wil daar wat meer ervaring in op doen. Lees meer
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Wij organiseren verhalengroepen in verschillende buurtcentra in Haarlem Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen die moeite hebben om contacten te maken of om alleen ergens op af te stappen. Zelf doe ik 5 keer in de week aan groepslessen op de sportschool (vooral dans) ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.