Vrijwilligers op Haarlemvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Esther

  Aanbod van Esther

  Geplaatst door Esther
  Omdat ik gezond en alleen ben en veel tijd over heb wil ik mezelf graag nuttig maken voor een ander die deze luxe niet heeft Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  De reden dat ik graag nog wat wil doen is dat ik zelf nu, na een zeer bewogen leven vol hoogte en dieptepunten qua geld en familie, ik, omdat ik nu in een volledig andere situatie zit waarin ik merk h... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1492 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vacature
 • Profielfoto van Henny

  Aanbod van Henny

  Geplaatst door Henny
  Ik heb ervaring in de horeca, als receptionist en als boekhouder. Lees meer
 • Profielfoto van Hasan

  Aanbod van Hasan

  Geplaatst door Hasan
  Ik ben dhr. Ceylan. Momenteel zit ik in een re-integratietraject. Om activering te realiseren en maatschappelijk bijdrage wil leveren zou ik graag vrijwilligerswerk/werkervaringsplek willen doen. Mijn... Lees meer
 • Profielfoto van Gert

  Aanbod van Gert

  Geplaatst door Gert
  Ben al als praktische ondersteuner actief bij Buuv en wil ook hier mijn hulp aanbieden voor degenen die dat nodig hebben. Specifiek reageer ik nu op de oproep voor chauffeurs van Tafeltje Dekje Lees meer
 • Profielfoto van Ka

  Aanbod van Ka

  Geplaatst door Ka
  Hallo, Ik ben een 27 jaar oud meisje hier in Haarlem. Ik kom uit Estland en spreek klein beetje Nederland. Ik woon hier al 4 jaar maar heb altijd in international school gestudieerd. Voordat weet i... Lees meer
 • Profielfoto van Raymond

  Aanbod van Raymond

  Geplaatst door Raymond
  Gewoon de medemens helpen met de dagelijkse gewoontes en bezigheden Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Aanbod van Cees

  Geplaatst door Cees
  Ik wil graag mijn ervaring ter beschikking stellen voor goede initiatieven op sociaal gebied. Eigen grote consultancy bureau gehad. Brede ervaring. Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik ben 56 jaar, woon sinds anderhalf jaar in de gemeente Bloemendaal en werk vijf middagen per week als postbezorger in Heemstede. Op maandagen en andere dagen in de ochtend heb ik tijd over. Via vrij... Lees meer
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Ik zou graag een maatschappelijk relevante bijdrage willen leveren aan de culturele sector van Haarlem, het maakt me niet uit welke disciplines: theater, muziek, spoken word of beeldende kunst het kan... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vacature zodat vrijwilligers je ook kunnen vinden en helpen.