Direct naar de inhoud van deze pagina

Medewerker communicatie (m/v vrijwilliger)

Titel:
Medewerker communicatie (m/v vrijwilliger)
Plaats:
Haarlem
Categorie:
Marketing, communicatie & PR
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
120 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vacature

In de regio Kennemerland zetten ruim 475 vrijwilligers zich belangeloos in met diverse activiteiten voor mensen in de regio. EHBO-cursussen, hulpverlening bij evenementen en zelfredzaamheidsactiviteiten zijn enkele voorbeelden daarvan. Onze mensen helpen andere mensen; gewoon, omdat we er voor elkaar horen te zijn. Wat we precies doen, kunnen we via de website en de sociale media bij de inwoners onder de aandacht brengen.
We doen veel bij het Rode Kruis en dat willen we de inwoners van ons district dan ook graag laten weten. Omdat de activiteiten binnen het district toenemen, hebben wij behoefte aan een enthousiaste

Medewerker communicatie m/v

Wat ga je doen
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die een communicatieplan kan opzetten, contacten met diverse media legt en deze contacten vervolgens goed onderhoudt.
Je beheert, in samenwerking met het bestuurslid Communicatie, de communicatieactiviteiten en je krijgt hierin veel vrijheid. Naar verwachting ben je maximaal 4 uur per week hieraan kwijt.

Wie ben jij?
Jij vindt het leuk om jouw kennis over te dragen en zo mensen bekend te maken met het Rode Kruis en waar wij voor staan. Je beschikt daarom over goede communicatieve en sociale vaardigheden en kunt ideeën en meningen in begrijpelijke taal schriftelijk en mondeling kenbaar maken. Je bent creatief en analytisch en kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken. Je beschikt over een computer met internetaansluiting. Je bent per week ca. 4 uur beschikbaar.

Wat krijg je?
Allereerst is het in actie komen voor het Rode Kruis ontzettend leuk! Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol vuur en enthousiasme inzetten. En dat werkt aanstekelijk! Naast een vrijwilligersovereenkomst geeft het Rode Kruis je verder ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en kun je trainingen volgen. Uiteraard krijg je een reis- en onkostenvergoeding en ben je verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent. Als vrijwilliger kun je tevens gratis lid worden van het Rode Kruis.

Interesse?
Stuur dan een motivatiebericht met cv.

Wij hopen je snel te ontmoeten!

  • Deze vacature is geplaatst door een organisatie
  • De vacature van Jonna is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
  • Jonna is eerder via deze website geholpen
Laat Jonna weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Jonna
Geplaatst op 08.03.2019
55% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vacatures van Jonna namens Rode Kruis afdeling Kennemerland

  Omschrijving van de vacature Plaats Categorie
  Districtscoördinator Evenementenhulp (m/v vrijwilliger) Haarlem Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Projectleider tentoonstelling Kind Onder Vuur (m/v vrijwilliger) Haarlem Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Projectleider Humanitair Oorlogsrecht (m/v vrijwilliger) Haarlem Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Redacteur Social Media (m/v vrijwilliger) Haarlem Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Technisch Medewerker Verbindingsdienst (vrijwilliger m/v/) Haarlem Coördineren & regelen (bv. evenementen)