Direct naar de inhoud van deze pagina

Ambassadeur voor Trashless

Titel:
Ambassadeur voor Trashless
Plaats:
Haarlem
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
143 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vacature

Ben je begaan met het plasticprobleem, wil je bijdragen aan een betere samenwerking tussen wereldverbeteraars en vind je het leuk om positief nieuws te versrpeiden op het net? Dan zoeken wij jou! Jij bent een onderzoekende en enthousiaste wereldverbeteraar met een talent voor contact leggen, presenteren en verslag leggen. Je wilt positieve initiatieven zelf meemaken en je steentje bijdragen om het nog beter te maken en doorziet de impact van de informatie die over het internet wordt verspreidt.

Samen met de andere vrijwilligers komen we elke twee weken online samen om interessante initiatieven met elkaar te delen die we op facebook, instagram of elders zijn tegengekomen. We maken dan een verdeling van wie wie benadert (maar je mag ook zelf een voorstel doen) en benaderen de zelf gekozen initiatieven om een keer deel te nemen aan hun actie. Je vraagt ze ook of ze het leuk vinden als je daarvan verslag legt en of je vooraf iets kunt vertellen over Trashless.earth.

Je krijgt van ons een presentatie die je aan de hand van een beamer en scherm kunt laten zien, zodat de initiatieven een beeld krijgen van de voordelen die samenwerking via Trashless.earth hen kunnen brengen. Deze kun je bij voorkeur vooraf aan de actie aan de groep presenteren. Vervolgens loop je met ze mee, stel je vragen aan betrokkenen en maak je foto's, filmpjes en verslag van je belevenissen over het initiatief.

Het verslag wordt vervolgens gedeeld op ons blog, op facebook en op andere media, zodat mensen op de hoogte raken van het bestaan van dergelijke positieve initiatieven en gemotiveerd raken om zelf ook iets te doen.

Wat brengt het jou?
Je kunt ruime ervaring opdoen als reporter, werkt mee aan een positieve movement en leert veel leuke en ondernemende mensen kennen die zich net als jij inzetten voor een schonere planeet.

  • Deze vacature is geplaatst door een organisatie
  • De vacature van Rosa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
Laat Rosa weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Trashless earth
Geplaatst door:
Profielfoto van Rosa
Geplaatst op 20.04.2019
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vacatures van Rosa namens Trashless earth

  Omschrijving van de vacature Plaats Categorie
  Reporter voor Trashless Haarlem Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)