Direct naar de inhoud van deze pagina

Kleed jij ons festivalterrein aan?

Titel:
Kleed jij ons festivalterrein aan?
Plaats:
Haarlem
Categorie:
Klussen & techniek, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
292 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vacature

Wie zijn wij?
Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival tovert de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan lokale optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Wanneer is dat?
Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019

Wat zoeken we?
Een Decoratie Coördinator: Iemand die samen met de al actieve coödinator inventariseert welke styling er in de Hout nodig is om mensen de weg te wijzen en een mooie omlijsting te bieden voor de activiteiten die plaatsvinden. Met een team zorg je ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn en zet je een optimale event styling neer.

Wat vragen we van je?
Een gezonde dosis teamspirit, de nodige handigheid en een beetje creatieve inspiratie. Met initiatief en een gestructureerde aanpak zetten jullie een herkenbare styling neer.

Wanneer begin je?
De voorbereidingen zullen vooral vanaf medio april gaan plaatsvinden. Tijdens de opbouw vanaf vrijdag 14 juni coördineer je de vrijwilligers die de aankleding plaatsen en tijdens de afbouw op maandag 17 juni help je te verzorgen dat het terrein weer in originele staat wordt achtergelaten en herbruikbare materialen netjes worden opgeslagen.

Wat bieden we je?
Een perfecte kans om het Houtfestival mede vorm te geven! Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons catering team. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

  • Deze vacature is geplaatst door een organisatie
  • De vacature van Katja is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
  • Katja is eerder via deze website geholpen
Laat Katja weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Houtfestival Haarlem
Geplaatst door:
Profielfoto van Katja
Geplaatst op 03.06.2019
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vacatures van Katja namens Houtfestival Haarlem

  Omschrijving van de vacature Plaats Categorie
  Help jij de kinderactiviteiten in goede banen te leiden? Haarlem Coördineren & regelen (bv. evenementen)