Heb je even voor Annette?

Structuur en regelmaat

"Ik heb heel veel verschillende banen gehad. Van evenementencoördinator bij de Fietzsnfabriek tot aan op markten staan door het hele land. Door mijn onveilige en onrustige jeugd heb ik van jongs af aan PTTS (Posttraumatische Stress Stoornis). Ik voel me daardoor vaak angstig, depressief en vind het moeilijk me te focussen op een vaste baan. Ondanks dat bleef ik aan het werk. Dat is heel lang goed gegaan, ik toverde een glimlach op mijn gezicht en ging weer door. Maar op een gegeven moment ging dat niet meer."

"Ik doe verschillende therapieën om alles op te ruimen in mijn hoofd, dat kost veel energie. Naast mijn Wia-uitkering doe ik nu veel vrijwilligerswerk en dat gaat goed. Waar ik dat allemaal doe? Heb je even haha?! Bij de Wijkraad Vijfhoek Raaks Doelen Haarlem, Burennetwerk Haarlem Centrum, het Jan en Piet Museum, als ambassadeur voor Spaarnelanden nv, in de winkel van Terres des Hommes en ik ben gespreksleider bij De Depressie Vereniging."

Deze activiteiten lichten me echt op!

"Al deze activiteiten lichten me echt op. Het geeft me structuur en regelmaat. Ik word bijna altijd kut wakker. Sinds een paar jaar ga ik elke ochtend tien baantjes zwemmen. Dat helpt echt. Beetje jammer dat die killerbody uitblijft, maar verder kan ik het iedereen aanraden!"

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen