Direct naar de inhoud van deze pagina

Zoeven met Josse

Een glimlach, reuring en gezellig contact

"De glimlach van een dankbare klant, de reuring om me heen en het gezellige contact met collega's. Ik had nooit gedacht dat ik daar zo van zou opkikkeren. Na een tijd thuis te hebben gezeten met een burn out merkte ik dat ik het steeds moeilijker en spannender vond om de stap naar buiten en naar werk te zetten. Gelukkig krijg ik de ruimte van het UWV om uit te zoeken wat lukt en wat bij me past."

"Ik werk nu als planner en chauffeur bij Zoefzoef Haarlem en dat maakt me heel gelukkig. Het geeft me zelfvertrouwen, ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de opbouw van een nieuw initiatief als Zoefzoef en ik ben graag in contact met mensen. Je bouwt toch een band op met sommige klanten. Zo breng ik elke week Geeske met haar hond Rosja naar het bos. Ze kan er zelf niet meer naar toe lopen maar wil wel elke dag haar hond lekker laten rennen. Voor haar is de Zoefzoef echt een uitkomst want honden zijn ook van harte welkom in mijn autootje. Rosja hoort me al van verre aankomen en gaat uit zichzelf keurig tussen de bankjes zitten, zo lief."

Chauffeurs gezocht

"Mag ik misschien een oproepje doen? We zijn namelijk nog op zoek naar vrijwillige chauffeurs die 1 dagdeel per week op de Zoefzoef willen rijden. Meer informatie kun je vinden op www.zoefzoefhaarlem.nl. Zo, dan ga ik nu weer lekker aan het werk. Op naar de volgende klant!"

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen