Henri - Vrijwilliger namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 31 aug. 2020

Plaats:
Westlandgracht (Amsterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Mijn naam is Henri en ik werk als coördinator dierenambulances voor de Dierenbescherming. Ik ben dit werk gaan doen vanuit een stuk passie voor hulp aan dieren en vanuit de achtergrond van mijn eigen vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance.

Mijn visie op vrijwilligerswerk is dat onze vrijwillige medewerkers goed gefaciliteerd hun werk moeten kunnen doen om daarin een juiste zingeving en ook vooral plezier te kunnen beleven. Vrijwilligerswerk moet inhoud hebben en iets toevoegen aan je leven, maatschappelijk nut hebben. Dat kan tot bloei komen als we een mooie organisatie neer zetten waarin je werk kunt doen wat die toevoeging geeft aan jouw leven, met goede begeleiding zodat uiteindelijk de dieren, maar ook de mensen daar weer beter van worden.

Dagelijks zet ik me dan ook in om onze vrijwilligers te ondersteunen in hun soms pittige werk, waarmee we jaarlijks duizenden dieren redden. Daarnaast kan het ook altijd beter en aan de toekomst van steeds betere hulp aan dieren in Nederland bouwen we samen.
Mijn ervaring:
- ca. 10 jaar vrijwilliger dierenambulance

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Henri is eerder via deze website geholpen

Henri
100% profielsterkte