Dirk - Vrager namens organisatie

Lid sinds: 16 oktober 2018

Plaats:
Oude Stad (Haarlem)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
De Bijna Gratis Markt Haarlem is een kringloopwinkel met een fietsenwerkplaats, waar niet alleen spullen maar ook mensen een tweede kans verdienen. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier werken om te re-integreren en om te resocialiseren in het dagelijks leven. Deze laagdrempelige voorziening richt zich op mensen met diverse achtergronden, zoals mensen met psychosociale-problemen. Daarnaast biedt de Bijna Gratis Markt werkervaringsplekken aan jongeren met een begeleidingsbehoefte, waardoor zij kunnen ontdekken waar hun talenten liggen en hun kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot.
Mijn ervaring:
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden in onze winkel. Kom een keer langs of neem contact op als u interesse hebt.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
 • Dirk is eerder via deze website geholpen
 • Dirk heeft 3 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Satish

  Aanbeveling van: Satish

  Ontvangen op: 10-02-2021
  Een zeer aangename heer met een duidelijke boodschap wat hij zoekt en wat hij nodig heeft. Vond het een prettig gesprek en zal snel beginnen als vrijwilliger.
 • Profielfoto van Lex

  Aanbeveling van: Lex

  Ontvangen op: 02-05-2019
  als je laat zien waar je nog in staat toe bent en doet wat je kan zonder druk gewoon je best doen en houd van "als iedereen de hoop heb opgegeven :D geven wij het tweede leven geweldig gewoon x proberen kan nooit kwaad mag altijd nee zeggen ik ben er geloof ik wel op me plaats mischien tot ziens
 • Profielfoto van Lex

  Aanbeveling van: Lex

  Ontvangen op: 23-04-2019
  ik heb geloof ik me match gevonden ..kon pas de 23 terecht waren op vakantie …...maar ik ben tot nut daar en kan hoop goed doen hoop dat dirk en eva ook tevreden met mijn zijn ……..enige wat ik wil zijn tot nut en geloof "na 1 dag dat ik wel pas daar "ze zijn begaant en krijg de kans om op rustige manier weer nut te zijn voor de samenleving …...niet anders zeggen dan top !
Dirk
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Bijna Gratis Markt