Direct naar de inhoud van deze pagina

Astrid - Vrager namens organisatie

Lid sinds: 2 januari 2019

Plaats:
Hoorn
Even voorstellen:
Na jaren onderzoek aan de hand van informatie van 125 scholen, feedback van leerkrachten, hoogleraren, ex-gebruikers en meer dan 35.000 leerlingen zijn wij gekomen tot een digitale lesmethode die jongeren behoedt voor de gevaren en gevolgen van deze middelen. De digitale lesmethode is inmiddels geïntegreerd door een internet-educatie bedrijf en door een leermiddelen- en communicatieplatform voor het primair onderwijs.

Ik vind dat het onze taak is het onzichtbare zichtbaar te maken. Daar bedoel ik mee; de gevaren en gevolgen die onder andere alcoholgebruik met zich meebrengt zichtbaar te maken voor kinderen. De alcoholindustrie geeft miljarden uit om kinderen te laten geloven dat alcoholgebruik sexy, stoer en gelukkig maakt.

55.00 kinderen sterven ieder jaar in de EU aan de gevolgen van alcohol en dan hebben we het nog niet over het onnoemelijk aantal kinderen dat hun werkelijk potentieel nooit meer zullen behalen door alcoholgebruik. Hersenen beschadigen onherstelbaar!
Mijn ervaring:
Wij werken samen met professioneels die jaren ervaringen hebben. Denk aan: programmeurs, ervaringsdeskundigen, professoren, designer, tekstbureau en manager.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Astrid is eerder via deze website geholpen

Astrid
90% profielsterkte

Aangesloten bij: