Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligersacademie

banner academiekopie

Gebruik je talent en maak het verschil. Kom naar de Vrijwilligersacademie!

Wil je meer halen uit jouw vrijwilligerswerk? Of wil je meer verdieping en nieuwe kennis opdoen? Hier vind je een heel divers aanbod van trainingen, workshops en themabijeenkomsten van de Vrijwilligersacademie Haarlem en omgeving. Het scholingsaanbod is gericht op bijvoorbeeld het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden, maar ook het uitbreiden van vak-gerelateerde kennis komt aan bod.

Het aanbod is bedoeld voor vrijwilligers, actieve burgers, vrijwilligerscoördinatoren, beroepskrachten, mantelzorgers en burgerinitiatieven die in de gemeenten Haarlem en Bloemendaal werken of actief zijn.

  • De Vrijwilligersacademie is een echte netwerkorganisatie. Ze ondersteunt én werkt samen met partnerorganisaties waar vrijwilligers actief zijn.
  • Naast het verzorgen van workshops, is de Vrijwilligersacademie ook een kennisnetwerk. In de Vrijwilligersacademie wordt kennis gedeeld en nieuwe ontwikkelingen en behoeftes gesignaleerd.

Ben je ook benieuwd naar ons actuele cususaanbod?

Tip: Voor nog meer trainingen, kijk ook op HaarlemLink!

Wil je op de hoogte blijven van het scholingsaanbod d.m.v. onze nieuwsbrief, stuur dan een mailtje naar info@vrijwilligersacademiehaarlem.nl.
Als je vragen hebt kun je ook bellen naar 023 - 5314862.