Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in Bloemendaal

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in gemeente Bloemendaal! Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Flexibel, eenmalig, als project, elke week of iets er tussen in? Hieronder vind je alle actuele vrijwilligerswerk vacatures in Bloemendaal.

Vrijwilligerswerk dat perfect bij jou past

Vind gemakkelijk het vrijwilligerswerk dat past bij jouw tijd, interesse of talent door de vrijwilligersvacatures hieronder te filteren.

  • Wil je iets gezelligs gaan doen in Bloemendaal? Zoek dan in de categorie 'Sociaal'. Ga bijvoorbeeld samen met ouderen een dagje weg, drink een kop koffie met een eenzame buurtgenoot, ga aan de slag als maatje of help als gastheer/vrouw bij een maatschappelijke organisatie.
  • Juist liever actief aan de slag? Kies dan voor de categorie 'Praktisch'. Heel veel mensen in Bloemendaal staan te springen op klushulp, tuin onderhoud of hulp met vervoer.

Wat je ook kiest, je maakt gegarandeerd iemand in Bloemendaal ontzettend blij!

Meer informatie

Automatisch de nieuwste vacatures in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk in jouw buurt? Elke week komen er nieuwe vrijwilligersvacatures online in Bloemendaal en omgeving! M aak eenvoudig een account aan, dan sturen wij de nieuwste passende vacatures vrijblijvend naar je toe.

Ontdek welk vrijwilligerswerk bij jou past

Wil je iets betekenen voor Bloemendaal? Maar nog geen idee wat bij jou past? Kom langs in onze winkel, we helpen je graag!

Ik heb zelf hulp nodig, hoe werkt dat?

Ben je juist op zoek naar vrijwillige of informele hulp? Maak makkelijk en veilig een account aan en plaats je vraag op de website. Je kunt natuurlijk ook het aanbod van vrijwilligers in en om Bloemendaal bekijken en direct contact opnemen.

Sorteer op:
Vorige 1 2 3 4 5