Coronahulp: kom in actie in Bloemendaal!

In deze coronacrisis hebben oudere en kwetsbare mensen het zwaar. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in de supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken zodat hun belangrijke werk door kan gaan.

Help een bewoner in Bloemendaal

Wil je je graag inzetten voor mede-Bloemendalers? Neem dan contact op met Welzijn Bloemendaal via info@welzijnbloemendaal.nl of per telefoon 023-5250366 (9.00 - 12.00 uur). Voor meer informatie kun je terecht op de website van Welzijn Bloemendaal.

Je kunt je ook inschrijven om bij andere (zorg)organisaties in Bloemendaal aan de slag te gaan. Kijk hieronder voor een overzicht van hulpvragen bij jou in de buurt.

Vraag om coronahulp

Ook mensen die juist hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld boodschappen doen, de hond uitlaten, een klusje of iets anders, kunnen contact opnemen met Welzijn Bloemendaal. Dat kan per telefoon 023-5250366 (9.00 - 12.00 uur) of via de mail: info@welzijnbloemendaal.nl.

Mocht je bij een organisatie werken waar bijvoorbeeld de dagbestedingsactiviteiten stilliggen vanwege corona of waar andere hulp van vrijwilligers welkom is, stel dan je vraag via deze link. Zo helpen we elkaar veilig, snel en gemakkelijk. Durf te vragen!

Vrijwilligerswerk en corona

Natuurlijk zijn we blij dat je anderen wilt helpen in deze coronacrisis. Maar het blijft natuurlijk wel belangrijk dat je je aan de richtlijnen van het RIVM houdt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar

 

Waar kun je terecht met vragen?

Op onze website staat een pagina Info en hulplijnen.
Op de website van de gemeente Bloemendaal staat een pagina waar je terechtkunt voor het aanbieden of vragen van hulp. Klik hier.

 

Actuele vrijwilligersvacatures in Bloemendaal

  • Wil je graag met mensen werken of trek je er liever op uit in de natuur? Ben je elke week beschikbaar of past een eenmalig project beter bij jou? Bekijk de actuele vacatures in de verschillende categorieën in de gemeente Bloemendaal. Er zit vast wel iets tussen dat bij jouw interesse, wensen en talenten past!

Nieuwe vacatures in je mailbox?

Automatisch de nieuwste vacatures in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk in jouw buurt? Elke week komen er nieuwe vrijwilligersvacatures online in Bloemendaal en omgeving! Maak eenvoudig een account aan, dan sturen wij de nieuwste, passende vacatures vrijblijvend naar je toe.

 

1  vacature gevonden
Zoek in de filters op een postcode om op afstand te kunnen sorteren.

Zoek jouw match
sneller met de filters

Waar?
2 km
1 km
50 km
Kom in actie
Categorie

Praktisch

Meer tonen

Sociaal

Meer tonen

Ondersteuning van organisaties & verenigingen

Meer tonen
Wanneer of hoe vaak
Ik bied hulp aan...
Overige
Zelf zoeken
Afbeelding over Kletsmaatjes gezocht!
Bloemendaal

Kletsmaatjes gezocht!

Stichting Het Begint met Taal

Wil je iets betekenisvols doen? Heb je interesse in andere culturen? En houd je van kletsen? Meld je dan aan voor ‘Kletsmaatjes&r...

Je matches in je inbox?

Maak een profiel aan dan sturen we je de nieuwste matches toe.

Aanmelden
Resultaten worden geladen